Swedish flagSvenska
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Kurs i livsmedelshygien på nätet

Arbetar du i ett livsmedelsföretag? Ta vår kurs i livsmedelshygien på nätet och få ett certifikat på att du är utbildad inom livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet.

Fødevarehygiejne online

I Danmark är det ett krav att alla anställda i livsmedelsföretag instrueras eller utbildas inom livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet.

Utbildningen måste stå i rimlig proportion till det arbete man utför. Instruktionen/utbildning ska tillhandahållas senast den första anställningsdagen.

Med vår livsmedelshygien kurs får du certifikat på att du är instruerad i livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet.

Livsmedelshygien kursen erbjuds via vårt online-lärande system där du/dina anställda kan få tillgång till kursen dygnet runt.

Om ni är ett större företag kan vi registrera alla era medarbetare och rapportera och dokumentera deras aktiviteter och genomförande samlat.

Därmed står vi för hela administration och dokumentation för er så att ni alltid följer reglerna.

Efter avslutad kurs i livsmedelshygien får medarbetaren ett certifikat som kan skrivas ut och användas som dokumentation.

 

Varför ska du ta kurs i livsmedelshygien?

Det finns flera skäl till varför det är viktigt att känna till livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet. För det första, för att säkerställa att kunderna inte blir sjuka. För det andra kan det vara förödande för ett företags rykte om kunderna upplever problem med maten som företaget säljer.

Det kan också bli dyrt om livsmedelskontrollen kommer på besök och ni inte har koll på utbildning, livsmedelshygien och säkerhet.

Med andra ord – om du inte har instruerats i livsmedelshygien ännu - då det kan bara gå för långsamt! För både din egen och företagets skull.

 

Fødevarehygiejnekursus

Det är också möjligt att köpa kursen i vår nätbutik.

Pris per användare kr. 495 exkl. moms (volymrabatter vid köp av flera licenser).

ERBJUDANDE till den 30 september 2016 är kr. 350 exkl. moms!!

Se datablad om kursen i livsmedelshygien här

 

På denna kursen lär du dig om följande:

• Mikroorganismer

• Bakteriernas tillväxtvillkor

• Förvaring, uppvärmning och kylning av livsmedel

• Personlig hygien och rengöring

• Lagstiftning och självreglering

• Inspektion av Livsmedelsverket

Köp vår kurs och undvik problem med livsmedelskontrollen!

Klicka här för att se exempel på Livsmedelsverkets kontroll av livsmedelsföretag.