Swedish flagSvenska
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

E-learning kursproduktion

Produktion av skräddarsydda e-learningkurser

Spara både tid och resurser

Vestergaard & Co producerar och utvecklar skräddarsydda e-learningkurser som matchar företagets kultur, behov och krav - till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi har ett bra affärssinne kombinerat med en bred kunskap om inlärningsprocesser och många års erfarenhet av e-learning. Därför kan vi ge råd om er nya e-learningstrategi och utveckla e-learningkurser som uppfyller era specifika önskemål.

 

E-learning som matchar företagets behov av lärande och kompetensutveckling

Utveckling och design sker i nära samarbete med er, så att kurserna anpassas till era anställda, och så att organisationens ton och strategi blir totalt skarp. Vi är flexibla och har ett genomarbetat arbetsflöde i våra projekt, så att de alltid slutförs framgångsrikt i samarbete med egna lärare och yrkesexperter - det är e-learning som fungerar!

 e-learning kursus produktion

Effektiv e-learning är:

Underhållande, inspirerande, informativ, övertygande och med ett högt utbyte av lärande.

Vad är e-learning?

Ge dina anställda möjlighet att delta i e-learningkurser och utbilda sig i egen takt när som helst på dygnet. E-learning är fjärrundervisning med möjligheter på praktiskt taget alla digitala medier, och utbildningsteknik som avrundas med kontroll av delmilstolpar och digitala tester. Nästan oavsett vad de anställda kan behöva lära sig så är e-learning en effektiv och flexibel lösning för att säkerställa att de anställda når önskad kompetensnivå.

E-learningkurserna kan inkludera undervisningsstöd i form av recensioner, forum, feedback, support och faq.

 

Produktion av e-learning

Storyboards (manus) för kurserna kan våra instructional designers hjälpa till att ta fram. Detta säkerställer att kurserna innehåller lämpligt teoretiskt innehåll och presenteras på bästa möjliga sätt i förhållande till inlärningsstilar och pedagogiska principer.

Grafik, layout och konfiguration av kursen står våra innehållsutvecklare för så att kursen blir inbjudande och läcker.

Ljud och video levererar vi också - som produceras av professionella speakers/videomedarbetare och med professionell utrustning.

E-learningkurser från Vestergaard & Co är kreativa och moderna. Vi använder oss av alla de funktioner som gör e-lärande spännande och engagerande. Det kan vara speak, animationer, teckningar, filmer, spel, etc. Kurserna omfattar vanligtvis både guider, fakta, exempel och beräkningar som hjälper till att stödja inlärningen.

E-learningkurserna delas upp i avsnitt och/eller moduler som kan innehålla delmål och vara en naturlig uppdelning av kurser som antingen varar flera dagar, eller innehåller delvis levande undervisning, workshops eller konferenser.

Vestergaard & Co har erfarna och skickliga specialister inom alla områden så att ni alltid är garanterade innovativa lösningar.

 

Teknik

Alla kurser kan utvecklas i HTML5 och/eller Flash programvara och är SCORM/Tincan kompatibla. SCORM och Tincan (xAPI) är standard i e-learning, vilket innebär att kurser kan användas i ett LMS (Learning Management System). Kurserna kan också produceras som responsiv e-learning, så att de kan köras på olika enheter och system. Till exempel stationär dator, surfplatta eller smartphone och via olika webbläsare och operativsystem - inklusive Apples iOS-enheter.

 

Kundcase

PostNord Transport af farligt gods e-learning kursus